Teken je tuin

MK Hierden heeft iets voor tuinliefhebbers:

garDsign is de tool voor de tuinliefhebber! Een handig online ontwerpprogramma waarmee u moeiteloos uw eigen professionele en complete tuinontwerp maakt. 

Direct van start:

Teken je tuin

U kunt direct beginnen met schetsen, slepen, vergroten en verkleinen van alle elementen die u een plekje in uw tuin wilt geven. Laat uw creativiteit de vrije loop… de mogelijkheden van de tekentool zijn eindeloos. Vind bijvoorbeeld de mooiste planten en bomen in de ruim 9000 stuks tellende plantenencyclopedie. Laat zonlicht- en schaduw invloeden zien per seizoen! En bekijk uw ontwerp in 3D voor optimale beleving.

Het opslaan en downloaden van uw ontwerp is gratis en zó gepiept zodra u bent ingelogd. Een opgeslagen ontwerp pakt u er later eenvoudig weer bij om verder te schetsen en aan anderen te laten zien. Bent u tevreden over uw ontwerp, dan is het tijd voor de uitvoering! De mogelijkheden zijn legio: van zelf aanleggen, bepaalde onderdelen door derden laten uitvoeren of volledig onbezorgd uitbesteden. Voor professioneel advies kunt u terecht bij de vakmensen van MK-Hierden.

 

 

Willekeurige foto’s:

dsc00196 dsc00072 dsc00814 dsc00253